Vi är ett städbolag som sätter dig och dina behov i centrum.

Vi utför alla typer av städtjänster för både företag och privatpersoner.

När du anlitar oss får du proffesionell städning som du kan lita på.

VÅRA STÄDTJÄNSTER

SNÖSKOTTNING

Vi erbjuder skottning, saltning, grusning och sopning av garageuppfarter, platt-gångar och trottoarer.

TRAPPSTÄDNING

Golv sopas och våttorkas . Golvlister dammas och våttorkas. Räcken tvättas av och dammas.

HISS

Sopning och moppning av samtliga hissar. Putsning av fönster och spegel.

KONTORSSTÄDNING

Dammsuger alla golv och mattor. Golven rengörs med fuktmopp. Vi dammar alla fria ytor . Papperskorgar töms. Speglar putsas rena efter behov. Alla handfat och toaletter rengörs både in- och utvändigt. Tak och väggar dammas. Golvytor rengörs och våttorkas.

BADRUMS/TOALETT STÄDNING

Rengöring av tvättställ, toalettstol, dusch/badkar. Torkning av dörrar, karmar och fönsterbrädor. Dammsugning och moppning av golv. Alla handfat och toaletter rengörs både in- och utvändigt. Golvytor rengörs och våttorkas. Tak och väggar dammas.

BUTIKSSTÄDNING

Vi utför enligt överenskommelse de sysslor som ni önskar såsom rengöring av golvytor, hyllor, montrar, kassor mm.

RECYCLING

Sopsortering. Sortera och slänga grovsopor. Bortforsling av saker till återvinningscentral. Garagestädning.

TRÄDGÅRDSTJÄNST

Gräsklippning, rensa rabatter, lukning, räfsa gräs och löv, rengöra platt-gångar och klippa häckar mm.

STORSTÄDNING

Dammtorkning av alla prydnadssaker, hyllor och tavlor. Damma möbler och lampor. Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV, stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, fria ytor, väggar, tak och ytor högt upp såsom ovanpå skåp och garderober. Putsning av speglar. Dammsugning av golv, mattor, klädda och stoppade möbler. Moppning av golv. Vi anpassar storstädningen efter dina önskemål.

KÖK

Torkning utvändigt av skåpsluckor, lådor samt handtag, diskbänk, kakel, bänkar, spis och fläkt efter behov. Köksfiltret rengörs vid olika intervaller. Invändig städning av köksskåp, lådor och hyllor. Mikrovågsugn/spis torkas invändigt. Rengöring av diskho och kranar. Utvändig torkning av vitvaror. Dammsugning och moppning av golvet. Invändig kylskåpsrengöring. Damma tak och väggar. Torka av golvlister.

HEMSTÄDNING

Dammsugning och moppning av samtliga rum. Rengöring av toaletter och badrum. Dammtorkning av alla fria ytor inklusive tak och väggar. Vi individanpassar enligt era önskemål.

FÖNSTERPUTS

Rengöring och torkning av era fönster in- och utvändigt.

VISNINGSSTÄDNING

Vi förvandlar ditt hem till ett attraktivt objekt. När det är nystädat och doftar gott ger det ett trevligt och tilltalande intryck som ökar dina möjligheter till en lyckad försäljning.

LÄXHJÄLP

Vi har ett samarbete med Lärarjouren som gör att du alltid kan hitta pålitiliga och professionella läxhjälpare på Pomonahos

FLYTTSTÄDNING

En total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Samtliga ytor dammsugs och om förhållande tillåter, våttorkas. Fönsterputsning vid flyttstädning är standard.

BYGGSTÄDNING

Avtorkning spis och ugn utvändigt (bakom om de är framdragna av kund). Rengöring av mikro utvändigt. Avtorkning spiskåpa utsida och undersida (ej inuti). Avtorkning kyl och frys utvändigt (bakom om de är framdragna av kund). Avtorkning diskbänk, arbetsbänk, arbetsytor, vägg samt kran Avtorkning skåp, handtag och luckor utvändigt (invändigt om de är tomma).Avtorkning toalettstället in- och utvändigt, avtorkning alla synliga åtkomliga rör. Avtorkning handfat utsida och insida, badkar/dusch rengörs (under om det är framdraget) avtorkning väggar avtorkning krokar, handdukshängare/värmare, avtorkning badrumsskåp och handtag utvändigt, rengöring golvbrunn  Avtorkning ventil utvändigt i alla rum, dammsugning golv, trappor och mattor, våttorkning golv och trappor, putsning fönster invändigt glas. Avtorkning karmar, fönsterbrädor och nisch (fönster, rengöring snickerier, avtorkning element utvändigt/borstning bakom det som är åtkomligt  avtorkning innerdörrar och entrédörr insidan. Avtorkning skåp och garderober utvändigt. Avtorkning lampor och eluttag med torr fiberduk. Dammsugning och avtorkning golvlister och socklar. Damning av väggar och tak. Putsning inglasade dörrar. Avtorkning av ledstänger och trappräcken. Avtorkning utvändigt av tvättmaskin, tumlare och torkskåp. Bortforsling av byggmaterial. Vi anpassar oss efter era önskemål.

För fråga och tidbokning: 0372-30 500
Gäller tom 2017-12-31 *efter rutavdrag

Öppningserbjudande

99kr/tim

Ge ett present som gör skillnad för någon Du tycker om.
Vi erbjuder presentkort på de tjänster som vi utför.

Presentkort

VÅRA MEDARBETARE

Tony

VD

Stina

Platsansvarig

Mandy

Arbetsledare

Misha

Lokalvårdare

Diem

Lokalvårdare

Anne

koordinator/säljare

Anna

lokalvårdare